encore en söndag

En vecka sedan jag uppdaterade idag, så here's for you! :)

Ja, vad har hänt i veckan då? En snabbrepris så att säga va;

Måndag - Skola, Hem till Calle, möte i stan, träning.
Tisdag - Skola, Hem, tjänade lite pengar, fotbollsträning!
Onsdag - Skola, bad förövrigt, åkte hem på 3timmarshålet, skola igen, sedan till Calle!
Torsdag - Skola, Studio Max 3d(?) i två timmar, sedan hål på tre timmar igen.. Sedan historia, sen gick jag på stan med mami, och sen hem och fotbollsträning!
Fredag - Skola till 12, hemma vid ett. Städade och lite skit, peppade inför kvällen. My bruds kom vid sextiden, sen vare gött Rhodostagg här hela kvällen!
Lördag - vakna outhärdligt tidigt, vid nio tror jag.. Blev uppdragen av mamma, åkte med hon och pappa till stan. Fick agera smakråd då jag inte hittade något själv - min pappa är numera stolt ägare till ett par röda chinos. NICE! Haha, mamma köpte också massa grejer, kändes lite lame att inte köpa något. Åt världens godaste lunch på Oliven, asgoootttt, sedan var det ut till Dalsjöfors, satt i sekretariat för Rångedala IK i några timmar. Sen på kvällen in till stan med mamma, hyrde film och lite sånt, sen hem, tittade fotboll, hade earth hour, och sen kom min pojke hit :) :) :)
Söndag - var tvungen att gå upp vid elva då calle skulle åka härifrån.. Åt frukost, satte mig vid datorn, och nu har jag pluggat historia i någon timme. Ska om ca 1½ timme åka till Dalsjöfors igen, för att titta på Calles match, och sedan är det återigen hem, plugga, sedan ut och springa en 6kilometare förhoppningsvis! Så kan jag somna göttt ikväll.

TJEJER, vill bara påminna om att det är 76 dagar kvar till RHODOS! På Rhodos där så gör man det på stranden, gör man inte det så gör man det med handen, livet är en lek så gör det med en ..... osv! :)

MIGSJÄLV; vill bara påminna om att det är 11 dagar kvar till Frankrike! :) :) :) :) 

OCH FYRA DAGAR TILL LOV. Så jäkla najs.


Inne i en personlig högkonjuktur tror jag. Vi hörs babes! pusskaalaaas


Ytterligare en helg

som gått till historien! Har varit en riktigt jäkla lugn helg vilket jag känner att jag behövde, har vart alldeles för mycket utgångar för min smak det senaste.. Haha, torr tjej? Näääää, egentligen inte, men har inte vart frisk senaste tre veckorna typ, och utgång två dagar i helgen på det stärker väl inte immunförsvaret direkt. Men nu är jag på g igen, på fredag smäller det once again och då är det hemma hos mig :) Den gången är det party med mes chics, kommer bli najs känner jag på mig!

I övrigt är veckan som följer trés interesting. Hoppas den går fort, j'aime nämligen!
Den lär ju som gågna veckor bestå utav träning och plugg, och sedan är det fredag och då vet ni vad som händer, och på lördag är det earth hour vilket absolut ska uppvaktas. Kanonbra anledning att släcka, tända lite ljus och mysa bara ju! Vill minnas att jag spenderade förra earth hour i en bil påväg hem från Skene. Mindre underhållande kanske...

Om vi ska vara lite nedstämda också finns det en hel del som tar energi från mig just nu... Hoppas att ha det avklarat imorgon, det finns människor man helt enkelt inte är menade att umgås med, och så är det bara. Jaja, orkar inte låta sådana människor ta min tid ifrån mig, alltså lägger vi energi på det imorgon.

Vi höööörs mon blogg, puss brudaaar!

Underhållning på låg nivå

Ska bara säga hej, och att jag inte är särskilt kreativ idag
däremot ska jag klistra in en liten lista, så jäkla längesen jag gjorde sånt här :)



Dagens vill ha: Ledighet i form av lov, påsklovet!
Dagens klädsel: Acnejeans, linne och min blåa piké. För den intresserade...
Dagens frisyr: Vildvuxet. Öh, utsläppt alltså.
Dagens händelse: Kom ihåg diverse saker helt själv. Nästan..
Dagens låt: Hurricaaaaane, Håkan Hellström. Gillar den inte ens, hörde den på väg hem.
Dagens planer: Powermys i dalsjöfors!
Dagens saknad: Läs ovan...
Dagens dummaste: Skulle nog vara mig själv då. Om trög inräknas i dum.
Dagens sjuka: Min hals som aldrig läker. Minns inte när jag kunde andas felfritt senast.
Dagens drog: Skolans pastasallad..? Nää, däremot hade pengar inte vart fel.
Dagens roligaste: Att sluta skolan, helg ju. Alltid lika lycklig när jag lämnar kinesiskan på fredagar...
Dagens favorit: Min säng kanske. Den ser dock tämligen ensam ut från this wiev
Dagens köp: Har inte köpt något sen... jag köpte en baguette till min mor för en vecka sen idag...
Dagens godis: Vad är godis? Tacochips och en torr tekaka har vart dagens intag.
Dagens humör: Diffust
Dagens ord: Läs ovan. Kanske


17-Mars-2010

Jag känner att jag har så kreativa rubkriker. Förlåt mes amis, men då fattar jag och ni vilket datum det är :)

Har precis kommit på att jag har galet lite minne på min dator, tydligen, då jag inte kunde föra över bilderna från helgen till datorn. Say whaaat? Blir så irriterad. Gillar inte min dator speciellt mycket alls egentligen, men jag kämpade ju så för att köpa den jävla skiten att jag inte kan med att slänga den. Plus att man behöver ju alltid en dator liksom!

Nåväl, detta innebär att blogginlägget blir text and text only. Har nyss kommit hem från Dalsjöfors och dalsjöhallen - har spelat sista innebandymatchen för säsongen. Känns skittråkigt att lägga ner nu när jag tycker det blivit så jäkla roligt, men fotbollen drar ju igång imorgon så jag får väl klara mig, och se om det blir något spel nästa säsong :)

Och på tal om fotboll, är jag galet taggad!! Inhandlade ett par grusskor och benskydd idag, skall nyttjas och nyttjas VÄL imorgon. Har blivit gött med träning det senaste - söndag, tisdag, onsdag x2, imorgon.. Kanske till och med kommer få bra kondition snart, hade vart riktigt GÖTT, och jäkligt nödvändigt.

Lyssnar förövrigt på 'try sleeping with a broken heart' av Alicia Keys just nu, känner att musik gör mig glad idag, eller är det endorfinerna som spelar ett spratt med min annars ganska deppiga själ? Har vart skittråkig några dagar, inte orkat med något, vart completely emo. I tisdags fick min mor nog när jag svurit ordentligt över fysiken och dess meningslösa innebörd att hon drog med mig till gymmet och där fick jag bränna både en och hundra kalorier. (Fast vem räknar...?)

Ja just det, den där fysiken.. Prov på fredag, känns inte okej. Blir så jäkla irriterad på diverse klassmedlemmar som aldrig lyssnar första gången utan först tredje, fjärde gången. Jag har inte riktigt kommit på rätt sida med fysiken de senaste veckorna och det obefintliga tempot på lektionerna har inte direkt hjälpt nämnda faktum. Men hursomhelst, ska möta upp min minst sagt ambitiöse vän Emilia imorgon och hon ska få hjälpa mig med det mesta. (Tog förövrigt hjälp av min lillasyster idag, kanske ska nämna att hon är två år yngre.. Klart ärr i självförtroendet där ;)

Men tillåt mig att lämna mitt nu för något ögonblick - jag är så full av saker jag måste (och framför allt vill) göra, och hinner därmed inte med något annat. Jag vill träna, jag vill spela innebandy, jag vill vara med mina vänner och pojkvän, jag måste plugga, jag måste få uf överstökat. Och det är väl inom dessa områden jag lägger mest energi idag. Men det finns så mycket mer jag vill göra! Jag vill kunna ha glädje från min musik vilket jag aldrig hinner numera, jag vill ha tid över för att bara ta en spontanfika, jag vill bara kunna gå och simma en jäkla dag i veckan med Cornelia, och jag lyckas inte ens med det. Om veckan bara kunde ha några extra dagar... Japp, det parti som vallovar det kommer garanterat ha min röst. Och säkerligen många andras!

Men ja - lämna ögonblicket var det ju. Har rätt mycket att se fram emot ändå. En förhoppningsvis mysig helg, en kanonbra nästa fredagkväll som inkluderar tjejer, tagg och förtäring av både fast och flytande föda, och självklart Paris om bara 3 veckor!!!! (Oj, såg nu hur sjukt nära det är!! Balllltt) Sedan kortege och skolavslutning och självklart - our RHODOS. Alla längtar och inte minst jag. Ska bli JÄKLIGT najs med lite sol och sommar och så. Även om det är tre månader kvar... Låter som en bra deal ändå. Paris om tre veckor, Rhodos om tre månader. Kan leva med det jaaaa!

Fasen, nu har det blivit ett galet långt inlägg. Skulle bara fixa en snabb uppdatering för att mina vänner har blivit så himla bra på att blogga och jag vill inte ligga längst bak i bloggklungan. Så here it is - for you!

Haha, vi hörs bloggään. Pusssssss

13-Mars-10

Goddag bloggen!

Sitter här i ett alldeles, alldeles nystädat rum och tänker lite på både gårdagen och den kommande kvällen!

I kronologisk ordning ska jag väl börja med gårdagen - nu när jag äntligen kan skriva om den!
Den började väl egentligen direkt efter skolan, det var då de slutgiltiga förberedelserna satte igång.
Jag gick upp till guldsmedjan för att hämta ut halsbandet, och sedan mötte jag upp julia, vi köpte present nr 2, dvs champagnen, och gick och inhandlade mat. Sedan åkte vi upp till lägenheten på kristineberg där vi direkt satte igång med förberedelserna, lagade mat, bakade kladdkaka, blåste ballonger med mera! Sedan åkte jag hem, mamma sydde till min klänning och jag fixade alla Thereses uppdrag, och sedan satte operation kidnappning igång! Haha, hämtade Therese och satte på henne ögonbindel och iPod så att hon inte kunde se eller höra något, som kunde avslöja vart vi var eller vart vi var på väg! Vi kom fram till huset, och åkte fel hiss upp och ner ungefär en miljon gånger, skrattade fan ihjäl mig, och Therese varken hörde eller såg ju något.. HAHA, det var verkligen så jävla roligt. Och sen, började vi med firandet av våran artonåring, en jäkla massa mat, tårta, uppdrag, alkohol, dans och skratt. En jäääkligt bra kväll med jäkligt bra brudar helt enkelt!!

Så, vad händer då ikväll? Upp till julia om några timmar, där ska vi förfesta några tjejer innan vi drar iväg för att fira Lillestöls 18årsdag! Han har nämligen fyllt år, så det blir party tillägnat honom, av honom. Är visserligen inte alls taggad, får väl hoppas att det kommer.

Idag har jag städat mitt rum som ärligt talat såg SÅ förjävligt ut, tvivlar på om det någonsin har vart så rent som det är nu! Så det är skönt, får se hur länge det håller i sig! Sen snabb lunch, tänkte skriva lite här, och så är det fysikplugg framöver nu i några timmar.. Om jag orkar vara så duktig då, vill säga.

Bjuder på två vackra bilder från kvällen, Thereses tårta som kom till under högst onyktra förhållanden, vilket man kan se på utformningen. Vågade inte ens på mig att försöka stava till Therese så det fick bli Tessy :)
Therese 18!

Och en bild på mig, Ida, Elsa och Jacqi med utsmyckning i en limited edition form!
och serptentieneer

Helt perfekt kväll brudar! Ser fram emot nästa ♥


10-Mars-2010

Bonsoir mon petit blogg! Och alla mina bloggläsare, Therese, Julia, Jennifer, Emilia m. ev. flera :)

Idag är det den 10 mars, och jag har idag spenderat x antal timmar på uf-mässa på Åhaga.
Sålt typ 15 necessärer, behöver väl sälja 50 till för att kunna betala tillbaka allt.. Haha.
Det får bli väl, är helt hes efter de tre timmarna vi hade till försäljning idag.
Hoppas att jag är på riktigt försäljningshumör imorgon, så att vi får sålt många!

På tal om något helt annat är det riktigt svårt att skriva ett blogginlägg av något överhuvudtaget värde när man smsar med tre personer samtidigt som man håller igång en chatt-konversation på facebook. Det här med msn, vad fan är det liksom?
Men jag har ju lovat Julia att blogga, för hennes simpla nöje. Vet dock inte om jag lyckas underhålla henne!

Förressteen, (nös precis på min mobiltelefon för den intresserade) kom precis på hur sjukt jäkla bra denna helgen kommer bli. HIHI, helt crazyy ju. Fast det kan jag förståssss inte skriva här.

Vad jag däremot både kan och tänker skriva här är att imorgon fyller min bästaste bästa vän 18 år!!!! Galet, helt galet, vuxen kvinna typ! Får väl försöka uppvakta henne in some kind of way tomorrow.
Men hur skulle det gå till liksom? Wo bu shi dao. Har ju UF-mässa hela dagen.

NÅVÄL, nu får det vara nog för kvällen. Kommer att höras snart, promise.

Har fått upp skrivakänslan lite igen, känns kanonskönt och galet bra.

 

Pusss och kram för ikväll MINA VÄNNEER


06-Mars-2010

Står det på min telefon, som för övrigt har namnsdag den 13 juni
och då vet vi alla vad som händer; RHODOS. Längtar redan, galet nice.
Bara typ 100 dagar kvar! Okej, 98 var det visst. Men anyway, tre månader
som förhoppningsvis går galet fort. Fattar fortfarande inte att vi draaar snart!

Hatar för övrigt att vara sjuk - finns inte mycket värre. Har haft feber och
galen halsvärk (om det ens är ett ord?) och det är riktigt jobbigt. Hoppas på
att friska till så fort som möjligt, och allra helst innan matchen imorgon,
ska spela innebandy, vill inte missa det. Så hoppas att jag vaknar halsfrisk
imorgon bitti :)

Kom hem igår från CeBIT-mässan i Tyskland, en trevlig upplevelse, även om jag
första dagen trodde att jag skulle somna på bänken där jag och Jennifer vilade
oss efter lunchen. Men, det blir inte roligare än vad man gör det till, tänkte vi,
så vi fick till slut en riktigt underhållande onsdagseftermiddag i hallarna på
Deutche Messe. Gratisgrejer var vi dock inga hejare på att ragga upp - varsin
juice och en blinkande studsboll var väl resultatet efter 8 timmar på mässan. 
    Till andra dagen hade vi sparat det vi trodde skulle bli roligast - spelhallarna.
Och visst var väl det kul, måste vi ju tyckt, för där spenderade vi hela dagen.
Vi spelade de spel vi kom åt, bilspel, något helkonstigt skridskospel, och fifa för
att nämna några. Ej heller att förglömma är vår CS-duell. Underhållande för oss,
och tydligen även underhållande för killarna i hallen... Var vi än begav oss fick
vi en ansamling av killar bakom oss som kollade och skrattade länge och väl.
Dagen avslutades med att se finalen av CS-VM som pågick i hall 23. Na'Vi från
Ukraina korades till vinnare, efter (vad som verkade vara) en hård och blodsfylld
kamp.
    Annars har de fyra senaste dagarna bestått av mängder utav bussåkande, och
såklart besök på Penny Markt ♥ Min och Jennifers nya favoritaffär, galet billig
för oss lika sparsamma tydligen. Det här med att göra sig av med pengar verkar
icke vara våran grej, och i vår har vi något att se fram emot tillsammans, när hon
får körkort! Haha, ser fram emot det redan.


RSS 2.0