25 april

hej tjejer!

åh, det var så jäkla längesen jag träffade er att jag kände att jag var tvungen att skriva här, lite direkt till er så att säga :) ser fram emot inbetalning och fikan på tisdag(?). vill träffa er snarast möjligt.

helgen har i övrigt varit mycket bra, kortegen har dragit igång och mycket gött med den.

i fredags var det kortegephäst och vi laddade upp i emelies lägenhet. i princip alla utom jag och calle drog sig ner vid elva-tiden, för att kolla promoe. vi stannade istället kvar för att röja upp lite - och när klockan var typ, fem i halv sprang vi ner till skolan. och jag menar sprang. tänk er att springa allt vad du pallar (typ) från coop forum fram till teknis? haha. de va gött iaf, och när vi kom fram fick vi inte ens komma in... FAST vi hade biljetter. så irriterande. så vi stannade kvar lite i stan med några klasskompisar, tog sedan vid två bussen upp till sjukhuset och gick hem.

i lördags vaknade vi tidigt som fasen, gick upp och diskade och fixade allt för emelies och oskars hemkomst. hittade lite utgånget bröd till frukost. tydligen äter dom inget, fanns ingen mat i lägenheten! helt carazy. sen fick vi reda på att vi kunde sova där ytterligare en natt, så städningen var aningen i onödan. hur som helst, vi åkte hem till var och en. väl hemma övningskörde jag i någon timma, sen sprang jag en 12-kmare med mamma. var riktigt jobbigt, men jag tog mig runt snabbare än förra gången i alla fall. sedan var det dusch och hämta carl igen. så åkte vi och handlade, och upp till lägenheten och laga mat! duktigt av oss, det blev riktigt avancerad gourmetmat. (eller så blev det tacos, men det vet ju ingen om jag inte skriver något...) och jag var så galet trött att jag somnade under tiden calle gjorde asgod efterrätt.

söndagen bjöd på märkbart längre sovmorgon och vid elvatiden ranglade vi upp för att städa och diska igen. (så himla duktigt förresten!!) sen chillade vi i lägenheten, fett fett. efter lite lunch och fixeri(typ) drog vi oss ner mot staden för att kika på elfsborgsmatchen. slutresultat 4-1 och med nöjda steg traskade vi åter mot staden där min kära mor kom och hämtade mig. så skiljdes vi åt, och jag åkte hem och har nu tjänat 400:- på att fixa lite tvätt åt mina kära föräldrar.

imorgon är en kort dag. och musikprov! haha. har inte övat något. whatever säger jag. musik skall icke pluggas, det ska ju avnjutas. :)  sedan blir det mr. doktor för att kolla hjärtat. sen kommer en riktigt efterlängtad grejjj;
seriepremiär! öxnevalla hemma på engvallen. ska bli riktigt kul att se hur det går.

nu är det faaasen sovadags. redan blivit annan dag ju.

 

puss och KRAM


the weekly update

Hej jaaaa

Dags för en petit update. Japp, tema franskt idag för har bara tre dagar kvar i Sverige innan la belle France. Gött ska det bli!

Är skittrött just nu, kom precis in från en joggingtur. Var en sexkilometare igen, ska satsa på ytterligare två sådana innan jag åker iväg. Sitter här och har druckit en halv flaska Fanta, så jäääkla gott, helt perfekt atm! På något sätt får jag underhålla träningen i Frankrike, får väl köra på maraton i butikerna, springa mellan alla kanske... För hur jobbigt det än låter är det bara 7 veckor kvar till Göteborgsvarvet, och då ska jag orka springa två mil. Hjälp...

Hursomhelst, påskhelgen har vart riktigt bra so far. 
   
Fredagen bestod först utav att titta på match, sedan var vi hos Calle en stund. Sen hem, träna, handla mat, och efter det var det påskmiddag med min familj. Jag har börjat njuta så jäkla mycket av mat! Fattar inte, tycker att mat har blivit skitgott. Så i fredags kväll var jag fasen lycklig, haha. Sedan på kvällen åkte jag till Julis, och spenderade kvällen där! Hamnade i säng vid tvåtiden tror jag. 
   
Lördagen innebar ett tidigt vaknande varpå det var dags att leta efter påskägg. Det var så jäkla längesen jag fick påskägg av min familj, och allt tjat detta år har tydligen lönat sig. Så jag blev ca 1 kg godis rikare, och en ögonfransböjare och en mascara som verkligen var behövt! Kanonbra. Dagen följde i alla fall med att jag tjänade lite pengar här hemma, och sedan åkte till stan med mamma. Vi köpte lite saker, sedan åkte vi till City Knalleland och handlade för kvällen. Sen kom jag hem, och som vanligt var jag så jäkla seg. Jag kan inte komma igång och göra något innan jag får sällskap, så jag väntade ut tiden på att Therese skulle komma hit. När hon väl kom gick allt så jäkla snabbt. Fixa, laga mat, duka fram, dricka, äta, duka av, fixa osv. Stressade sönder, och vid åttatiden kom mina kära klasskompisar Jesper och Calle hit och hämtade upp oss och körde oss till ytterligare en klasskompis; Sebastian, där kvällen spenderades.  Sen är det lite dimmigt, men kul var det i alla fall! Kvällen slutade också bra, i dalsjöfors.

Och denna dagen har också vart bra hittills. Imorses fick jag påskägg på sängen! Typ, eller jag fick leta. Världens bästa påskägg i alla fall :) Sedan hem, käkade lite, och åkte till stan med mamma och pappa. Känner att jag hänger jäkligt mycket med mina föräldrar.. Haha! Fick i alla fall ett par joggingskor. Så när jag kom hem var det direkt ut och testa dem. Dem var skitbra, lovar.

Nej, nu är jag sen till matchen, Real Madrid spelar in the writing moment! Kan icke missas. Wipeout om 40 minuter också. 
 
Vi hörs bloggen och vänner och kusiner! Puss och kram


RSS 2.0