17 maj

Jag förstår inte riktigt vad som händer. Jag tycker att jag uppdaterar ofta.
Det finns ju dock ganska tydlig statistik som tyder på annat.. Men nu är jag här igen.

Idag är det måndag, och jag har träning om ca tre timmar, lite fotboll ♥ Före dess tänkte jag dock hinna med lite mer matteplugg, och käka något vettigt. Efter det ska jag nämligen till Dalsjöfors för att gå igenom ännu mer matte (b) med min käre pojk. Japp, det är väl typ dagsplanen.

Mycket i skolan framöver. Matteprov, som hela betyget hänger på. Fysikprov, som hela betyget hänger på. Och mera, mindre grejer. Dagarna går så fruktansvärt fort, förstår inte hur jag ska hinna plugga allt. Dessutom är det något annat som händer... Göteborgsvarvet på lördag! Läskigt nära nu. Får se till att springa några mil innan dess.

Köpte en ny bikini i helgen, Rhodos är nära nu. Längtar galet mycket. Ska bli kalas i en vecka!!! Ser fram emot det ja.

Jaja, nu är det dags att göra vettigare saker. Puss och kram och vi hörs snart!

3 maj

 idag har varit en riktigt händelserik dag!

började tidigt imorses, då min man övergav mig kvart i sex... ensam i min varma, gosiga säng.
Gick upp och duschade och åkte till skolan. Där hade vi en som vanligt fruktansvärt tråkig datorlektion. (vi får sitta vid datorerna i två timmar liksom..) sedan gick jag och provjobbade faktiskt. haha, på vinci. Det var en av de mest konstiga upplevelserna jag upplevt. Jag hade noll erfarenhet och lika stor koll på vad restaurangverksamhet innebär. Och jag fick inga direktiv, det var bara att plocka undan efter matgäster.. Jaja. Vi får väl se om det händer något! Sedan direkt efter det, åkte jag med mina vänner Jennifer och Linnea ut till Fristad för att hämta bil!! Det är nämligen så att Jennifer fyller 18 och har fått körkort idag!! Så jäkla sjukt bra jobbat. När vi lämnat av Linnéa drog vi till McDonalds (egentligen för att köra drive-in.. men så blev det ej, hihi) och firade med McFlurry och Cheese ♥ Sedan körde hon hem mig. Hihi! Väl hemma käkade jag lite innan det var dags för match nr två. Matchen orkar jag inte tala om. Klar upshape sedan förra matchen (förlust med 0-15...). Vi spelade rätt bra och förlorade med 5-1. 3 mål i baken som var helt klart onödiga. Sedan, inspirerad av min myndiga vän, körde jag hem från Hökerum. Haha. Det är kul att köra bil hur dåligt det än går. Lite som med innebandy faktikst. Viljan finns, även om tekniken sviker. Haha.

Så, varsegod för en tråkig uppdatering.
Puss och kram


RSS 2.0