27 juni 2010

Hej alla, ursäkta dröjsmålet. Som inte dröjde så jäkla länge ändå :)

Just nu ligger jag på altanen, benen och ryggen ligger i solen, resten vilar här i skuggan. Känner att ansiktet behöver aningen kallare luft eftersom jag har befunnit mig utomhus i typ, fem sex timmar. Fast skall snart bege mig inåt, ligger nämligen bara och dödar lite tid innan det är dags att bänka sig framför Tyskland - England. Alldeles snart. Men, det är mycket som har hänt sedan jag senast skrev! Jag har varit upptagen med att ha sommarlov nämligen! Nu lider Juni mot sitt slut och hittills har det varit två riktigt sköna sommarlovsveckor.

Första veckan började som sagt var på Rhodos. 13 juni, strax efter 03.00 gick jag upp för att påbörja en av mina bästa resor hittills, till Rhodos med 7 av mina bästa tjejkompisar! Det var en vecka fylld av sol, bad, skratt, varje kväll förfest på balkogen, utekvällar där vi skakade bäst vi kunde på ställen som Pacha, Toxic, Big Brother... Jäkligt goa kvällar, nästan alla (om det inte var alla?) följda utav ett riktigt välbehövligt och svalkande nattdopp i havet. Det är så mycket som är värt att minnas från våran vecka tillsammans, partybåten, poolområdet, den sköna bruden i hotellets "restaurang/bar", biljettförsäljare på stranden ungefär var tionde minut... Ja, veckan på Rhoddan kommer etsa sig fast och sitta kvar tills vi är redo att tagga för nästa resa!

Väl hemma på svensk mark blev jag välkomnad av min pojkvän på flygplatsen, och därefter spenderades mycket tid med honom. Jag har också hunnit träffa Jennifer i måndag, över lunch och sedan glass vid Sandwalls. Jag, Therese och Lisette begav oss till Skansa i tisdags för att få lite sol, men det var så kallt att vi begav oss till min altan istället. I onsdags träffade jag Linnéa, som har varit i Kina och fikade, och efter det åkte jag hem till Calle, där jag spenderade onsdagsnatten. Han var ledig på torsdagen så vi solade, och gick och köpte glass och myste, och på kvällen begav jag mig hemåt. Fredagen bestod av midsommarfirande i klassisk anda, vi var väl ungefär 15 personer här hemma som åt midsommarlunch, jordgubbstårta, tävlade i massa lekar och avslutade med grill och annat. Philip stod för snapsvisorna som visade sig vara av mycket hög kaliber. Eloge till honom. Eloge även till mig och min pojkvän som spenderade fredagsnatten till att diska och städa - otroligt hur mycket oreda femton ungdomar kan åstadkomma. Lördagen var vi bara bakis och låg bara i solen hela dagen, var och pantade burkar (27 spänn, alla dricker importerat ;) och köpte godis. Idag har jag legat i solen hela dagen, vi har satt upp studsmattan (hallå sommartecken!) och jag har läst och druckit fanta i solen. En helt klockren sommardag med andra ord. 

Nu är det dags att som sagt bege sig inåt för att titta åttondelsfinal i VM. Håller väl på England men tror på Tyskland. Sa innan VM drog igång att jag tror att Tyskland, England, Spanien och Argentina kommer gå långt (längst). Återstår att se om mina spådomar ska slå in eller inte. Hoppas ni får en fin vecka, hörs snart! <3 

har fått mitt liv tillbaka

känns som att jag har fått mitt sociala liv tillbaka nu när skolan lagt sig och sommarlovet närmar sig..
tackar så hemskt mycket för det :)

klockan är nu strax efter elva och jag har precis kommit ur duschen, sitter här och självtorkar, haha. intressant läsning.

har vart ganska effektiv idag, tro det eller ej. jag har visserligen mest gått och klagat på att jag inte fått något gjort.. efter skolan gick jag och köpte present till mi madre, som fyller år imon! sedan åkte jag hem, klagade lite över att jag inte hade något att ha på mig på avslutningen (var rätt depp atm faktiskt). så mamma tog med mig in till Jolina och köpte en bedårande rosa hunkydoryklänning, million thanks :) efter det gick jag och handlare ytterligare lite nödvändigheter, skoskavsplåster, nagelfilar, pincett och lite andra sånna grejer, till rhoddan/skolavslutningen. sen handlade jag och mamma en miljon onyttiga saker.. hahaha, så fick vi såklart avstämning. de va rätt kul ja :) sen åkte jag heeem, och väl hemma städade jag först båda badrummen och tillochmed mitt eget rum.. wow typ! sedan har jag skrivit min packlista♥ och filat på lite andra grejer inför veckan som kommer.

sista skoldagen i årskurs två imorgon. bestående utav betygssnack x2 och kinesiska.
jag ser såå mycket fram emot lov. sååååå mycket asså :)

men vet ni vad kära läsare, nu är det natti för mig. klockan står insälld på 05.20 imorgon, för att hinna sjunga för mamma innan hon går upp.

PUSS och KRAM ♥


två på samma dag!

Helt sjukt ju, två inlägg på samma dag..

Drog med mamma till mataffären (sket i att plugga dvs).
Tänkte vara snäll och bidra med 100:- till allt hon skulle köpa till mig,
visste inte att solkrämer och schampon och rakhyvlar och sånt var
så jäkla dyrt.... Haha, mamma fick betala 500 utöver min hundring.
Stackars henne, förlåt. :) Barnet i mig kom fram också, tvingade henne
att köpa tre Milda-produkter för att jag skulle få en Shrek badhandduk.
Hahahaha, den ligger i säkert bevar jämte Barcahandduken nu ♥

TÄNKTE IALLAFALL MED DENNA BILDEN BARA SÄGA ATT JAG ÄR REDO
FÖR RHODDAN NU!!! Typ livsnödvändigt kit, bara Alvedon som saknas ju!
Redo för rhoddan!

PUSS OCH KRAM

ÅH

Prov imorgon, SISTA PROVET I HELA JÄKLA TVÅAN.

varför kan jag inte ta mig tid och energi att sätta mig och plugga på det nu???



GÖÖALFJKÖASDJFH.
hejdå kära läsare

RSS 2.0